Manieren om te profiteren van uw creditcards

Plan deze financiële planningsmaand om uw creditcards in uw voordeel te gebruiken. Het maakt niet uit hoeveel je ze probeert te vermijden, we gebruiken allemaal weleens creditcards. Geld reserveren voor ongeplande uitgaven is een manier om te hoge uitgaven op uw kaart te voorkomen. Hier zijn enkele creditcardtips en -trucs van Bank of America’s Better Money Habits, dus als u uw kaart gebruikt, kunt u geld terugkrijgen en beloningen ontvangen voor sommige van uw transacties.

Open alleen creditcards indien nodig.

Hoewel het geweldig is om beloningen, punten en geld terug te verdienen met een American Express creditcards, mag u geen onnodige rekeningen openen. Elke keer dat u een nieuwe kredietlijn aanvraagt, wordt uw kredietscore beïnvloed omdat de kredietverstrekker uw kredietrapport opvraagt met een “harde vraag”. Hoe meer creditcards u gebruikt, hoe meer rekeningen u moet controleren. Oefen goede spaargewoonten zodat u niet op creditcards hoeft te vertrouwen.

Kies een kaart met cashback-beloningen.

Wist u dat u bij sommige van uw aankopen geld kunt terugkrijgen? Als u iemand bent die uw creditcard routinematig gebruikt om dagelijkse uitgaven zoals lunch op het werk, gas voor uw auto of energierekeningen te dekken, wilt u zich misschien inschrijven voor een cashback-programma, zodat u geld kunt verdienen wanneer u uw kaart veegt.

Neem contact op met uw huidige creditcardverstrekker om te zien of ze contante beloningen aanbieden. Mogelijk kunt u upgraden van een basiskaart naar een kaart die voordelen biedt bij dezelfde provider. Als u uw kaart niet kunt upgraden, overweeg dan om uw uitgaven aan deze specifieke kaart te beperken, aangezien er geen beloning is voor het gebruik ervan. U kunt ook online gaan voor aanvragen creditcard.

Wanneer u contant geld begint te ontvangen, probeer dan niet te veel uit te geven in de hoop in ruil daarvoor geld te verdienen. U moet nog steeds uw creditcardrekening betalen met extra rente, dus een paar dollar terug is aan het einde van uw factureringscyclus geen oversized creditcardafschrift waard.

Ben je een beginnende wereldreiziger? Ontvang een reisbeloningenkaart.

Met de juiste beloningskaart kun je genoeg punten verdienen om je volgende vlucht of hotelverblijf te dekken. Uw reisbeloningenkaart biedt mogelijk vlucht- en hotelupgrades, hulp bij pech onderweg en bescherming voor het geval u uw bagage verliest, reisvertragingen oploopt of een medisch noodgeval onderweg heeft.

Zorg ervoor dat u uw opties vergelijkt voordat u zich aanmeldt voor een kaart. U kunt een algemene reisbeloningenkaart kiezen die punten genereert bij regelmatig, niet-reisgerelateerd kaartgebruik; of u kunt een luchtvaartmaatschappij- of hotelspecifieke kaart kiezen die alleen punten verdient wanneer u specifiek via hen boekt.