Mensen die succesvol zijn bij online dating hebben gemeen

Of je het nu leuk vindt of niet, online dating is er om te blijven. Het is de steeds vaker voorkomende manier geworden waarop singles, overal, hun wedstrijden kunnen ontmoeten in onze snelle moderne wereld. Studies melden dat bijna 25% van de paren online samenkomt, en dat aantal neemt elk jaar toe. Voorbij zijn de dagen dat er een stigma was verbonden aan online dating, wanneer je je zou schamen om toe te geven dat je die speciale persoon via internet hebt ontmoet. Als er enige twijfel over was dat het niet normaal was om iemand online te ontmoeten, maakte ‘s werelds meest recente virale dating-app, Tinder, er een einde aan toen hij de laatste weerstanden in Generation-Z binnenhaalde.

Toch zijn er, ondanks de online datingrevolutie, genoeg mensen die erop zijn gesprongen – alleen om er meteen weer vanaf te springen. Er zijn veel meer mislukkingsverhalen als het gaat om online dating dan succesverhalen. Hoe komt het dat sommige mensen de spijker op hun kop kunnen slaan met online dating, terwijl de meeste anderen tragisch lijken te missen? Misschien kun je deze tips wel bij datingsite Pepper gebruiken. Of op andere dating sites op Leukedatingsite.nl.

Houding # 1: “Ik blijf hier een tijdje.”

Online dating duurt lang.

Als je online dating begint met het idee dat het je snelkoppeling is naar liefde en huwelijk, zal het je snel teleurstellen. Natuurlijk heb je waarschijnlijk die ene vrouw ontmoet, die het verhaal heeft van geluk te hebben met de eerste man die ze online ontmoette – maar dat is niet de realiteit voor de meeste vrouwen. Als je geluk hebt en veel actie onderneemt, bestaat de kans dat je de eerste 6 maanden een geweldige persoon ontmoet. Maar als je net als de meerderheid bent, kan het een jaar of langer duren voordat ‘degene’ is gevonden. Ga zitten en verwacht daar een tijdje te zijn.

Attitude # 2: “Lastige dates zijn iets om om te lachen.”

Online dating is lastiger dan reguliere dating. Dus als je wordt afgeschrikt door lastige datums, zul je waarschijnlijk worden afgeschrikt door online dating.

Toen je in het echte leven date, voelde je al wat chemie. Daarom heb je de datum geaccepteerd. Je hebt hem eerder ontmoet en vond dat hij het waard was om ontdekt te worden.

Wanneer je online date, heb je geen idee of je ze leuk vindt of dat er chemie zal zijn. Je ontmoet ze om erachter te komen of dat er zal zijn.

Denk er over na. Wanneer je potentiële wedstrijden bekijkt, krijg je een ‘cv’ waarmee je potentiële kandidaten kunt beoordelen. Je hebt geen idee van hun energie, hun ‘gevoel’ of hun gevoel voor humor. Je hebt geen idee of ze de eigenschappen hebben die nodig zijn om een gezonde relatie te hebben.